Pehea e hoʻololi ai a mālama i ka hydraulic breaker?

I ke kaʻina hana o ka hoʻololi ʻana i ka hydraulic breaker a me ka bākeke, no ka mea ua maʻalahi ka hoʻohaumia ʻana o ka pipeline hydraulic, pono e hoʻokaʻawale ʻia a hoʻokomo ʻia e like me kēia mau ʻano.

1. E hoʻoneʻe i ka excavator i kahi kahua ākea me ka ʻole o ka lepo, ka lepo a me nā ʻōpala, e hoʻopau i ka ʻenekini, a hoʻokuʻu i ke kaomi i ka pipeline hydraulic a me ke kinoea i loko o ka pahu wahie.

2. E hoʻohuli i ka valve pani i hoʻokomo ʻia ma ka hopena o ka boom 90 degere i ke kūlana OFF e pale ai i ka kahe ʻana o ka ʻaila hydraulic.

3. Wehe i ka hose plug ma ka boom o ka breaker, a laila hoʻohui i ka liʻiliʻi o ka ʻaila hydraulic e kahe ana i loko o kahi pahu.

b1

4. No ka pale ʻana i ka lepo a me ka lepo mai ke komo ʻana i ka paipu ʻaila, e hoʻopili i ka hose me kahi plug a hoʻopili i ka pipeline me kahi plug thread i loko.No ka pale ʻana i ka haumia e ka lepo, e hoʻopaʻa i nā paipu kiʻekiʻe a me nā paipu haʻahaʻa me nā uwea hao.

--Polo hose.Ke hoʻolako ʻia me ka hana o ka bākeke, ʻo ka plug ke pale aku i ka lepo a me ka lepo o ka mea haʻihaʻi mai ke komo ʻana i ka hose.

6. ʻAʻole e hoʻohana ʻia ka hydraulic rock breaker no ka manawa lōʻihi, e kaomi i ke ala e mālama ai

1) E hoʻomaʻemaʻe i waho o ka hydraulic deolition breaker;

2) Ma hope o ka wehe ʻana i ka drill kila mai ka pūpū, e hoʻopili i ka ʻaila anti-corrosion;

3) Ma mua o ka hoʻokuʻu ʻana i ka piston i ke keʻena nitrogen, pono e hoʻouna ʻia ka nitrogen i loko o ke keʻena nitrogen;

4) I ka wā e hui hou ai, e lubricate i nā ʻāpana ma ka haʻihaʻi ma mua o ka hui ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Mei-17-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou